ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΔΟΥΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

Καλησπέρα σας.

Το βράδυ Κυριακής ξημερώματα Δευτέρας 11/09/2017, ώρα μεταξύ 23:00 – 03:00 στην περιοχή του Βύρωνα και στην διασταύρωση των οδών 40 Εκκλησιών & Ανδρομέδας πλησίον της πλατείας Αγίου Λαζάρου, κλάπηκε το υπ’αριθμόν ΑΡΝ 2154, ΙΧ αυτοκίνητο του πατέρα μου μάρκας ISUZU, μοντέλο D-MAX 2.5 TD, χρώματος ανθρακί (σκούρο γκρι για να γίνει πιο κατανοητό), ημιφορτηγάκι με καρότσα η οποία είναι σκεπασμένη με μαύρο πλαστικό καπάκι, χρονολογίας 2011, με μιαμιση καμπίνα επιβατών και δύο πόρτες. Παρακαλώ πολύ όποιον συμπολίτη μας έχει δει κάτι στην περιοχή αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής να επικοινωνήσει με την ένωσή σας.

Η σημαντική πληροφορία εξαιτίας της οποίας απευθύνθηκα και σε εσάς είναι γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε καύσιμα-πετρέλαιο για να διανύσει απόσταση άνω των 5 – 10 χλμ οπότε αυτοί που το έκλεψαν θα πρέπει να το ανεφοδιάσουν ή να το ανεφοδίασαν ήδη με πετρέλαιο σε κάποιο βενζινάδικο που διανυκτέρευε και μη εντός της Αττικής. Συνεπώς αν κάποιος που δουλεύει σε βενζινάδικο είδε το αυτοκίνητο και τους επιβάτες του μπορεί να βοηθήσει καθώς και μέσα από τις κάμερες που αυτά διαθέτουν.

Σας ευχαριστώ πολύ

Στην διάθεσή σας

 

ΔΟΥΚΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ