ΥΓΕΙΑ

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την εισπνοή Diesel αναθυμιάσεις καυσίμων;

ΠΗΓΗ: www.greekcars.online

Κινητήρες ντίζελ είναι κοινά σε επαγγελματικά οχήματα, τα επιβατικά αυτοκίνητα, πλοία και τρένα. Το πετρέλαιο ντίζελ και τα καυσαέρια μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία για ορισμένα πρόσωπα. Ο κίνδυνος από την έκθεση σε αναθυμιάσεις πετρελαίου καυσίμου μπορεί να περιλαμβάνει τόσο οξεία ή βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία και χρόνιες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Diesel αναθυμιάσεις μπορεί να ευθύνεται για πάνω από 500 επιπλέον περιπτώσεις καρκίνου του πνεύμονα ανά 100.000 άτομα, σύμφωνα με το Γραφείο Καλιφόρνια των Περιβαλλοντικών Κινδύνων Υγείας. Βραχυπρόθεσμες Κίνδυνοι για την υγεία από το καύσιμο ντήζελ καπνοί

καυσίμου ντίζελ πώληση, όπως βενζίνη, είναι ένας υδρογονάνθρακας με βάση το πετρέλαιο. Μπορείτε να εκτεθούν σε καύσιμο ντίζελ σε βραχυπρόθεσμη βάση, αν τροφοδοτήσουν τα οχήματά ντίζελ ή απασχολούνται σε μια εγκατάσταση καυσίμων. Είστε επίσης σε κίνδυνο εάν είστε ένας εργαζόμενος αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που εκτίθενται σε πετρέλαιο διαρροές. Μπορείτε να αναπτύξουν προβλήματα υγείας τόσο από οξεία και χρόνια έκθεση στο πετρέλαιο ντίζελ. Οξεία ή βραχυχρόνια έκθεση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της οδού μάτια, το δέρμα ή το αναπνευστικό σύστημα. Μπορείτε επίσης να αισθανθείτε ζάλη, πονοκέφαλο ή ναυτία από μικρής διάρκειας έκθεση.

Η μακροχρόνια Κίνδυνοι για την υγεία από τις αναθυμιάσεις πετρελαίου καυσίμων
Η
Μπορείτε να εκτεθούν σε πετρέλαιο κίνησης για μια μακροπρόθεσμη βάση, αν εργάζεστε στον τομέα των μεταφορών, των κατασκευών και της βιομηχανίας σιδηροδρόμου. Μπορείτε, επίσης, να είναι σε κίνδυνο για χρόνια έκθεση, εάν εργάζεστε σε ραφινάρισμα ή ντίζελ παροχή καυσίμου. Η μακροχρόνια έκθεση σε αναθυμιάσεις πετρελαίου καυσίμου μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του πνεύμονα, βλάβες στα νεφρά και αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Η Υγιεινής και Ασφάλειας Διοίκησης αναφέρει πετρέλαιο κίνησης ως μια επίλεκτη καρκινογόνο από μελέτες σε ζώα. Νεφρική βλάβη μπορεί επίσης να συμβεί με μεγαλύτερες εκθέσεις.

Η Βραχυπρόθεσμες Κίνδυνοι για την υγεία από την εξάτμιση των κινητήρων ντίζελ

Η Θα πρέπει να περιλαμβάνει καυσαέρια πετρελαιοκινητήρων, όταν συμπεριλαμβανομένων των κινδύνων της αναθυμιάσεις πετρελαίου . Τα καυσαέρια των ντίζελ περιλαμβάνει τόσο άκαυτο καύσιμο ντίζελ και σωματιδίων αιθάλης ή από την καύση του ντίζελ. Σχεδόν ο καθένας είναι εκτεθειμένη σε ντίζελ καυσαερίων σε καθημερινή βάση, με τους ανθρώπους στις αστικές περιοχές σε μεγαλύτερο κίνδυνο από εκείνες στις αγροτικές περιοχές. Είστε επίσης σε κίνδυνο εάν εργάζεστε στον τομέα των μεταφορών, των κατασκευών ή σιδηροδρόμους. Αιθάλης Diesel μπορεί να περιέχει περισσότερες από 40 διαφορετικές τοξικές ενώσεις. Μπορείτε να υποφέρουν από οξεία ή βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία που μπορεί να περιλαμβάνουν αναπνευστική δυσχέρεια, τα συμπτώματα του άσθματος, αυξημένη ευαισθησία σε άλλα αλλεργιογόνα όπως η σκόνη ή γύρη, και τα μάτια ή ερεθισμός του δέρματος.

Η Μακροχρόνια Κίνδυνοι για την υγεία από Diesel εξάτμισης

Diesel αερίου της εξάτμισης έκθεσης σε αστικές περιοχές δημιουργεί ένα χρόνιο κίνδυνο για όλους. Μελέτες για την υγεία έχουν επικεντρωθεί σε φορτηγά, βαριά κατασκευή και των ορυχείων, όπως τομείς ανησυχίας για τη μακροπρόθεσμη έκθεση σε καυσαέρια ντίζελ. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από τη μακροχρόνια έκθεση σε καυσαέρια ντήζελ φαίνεται να είναι ο καρκίνος του πνεύμονα, σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία. Μπορείτε επίσης να έχετε μακροπρόθεσμα κινδύνους για την υγεία όπως το άσθμα και άλλες ασθένειες των πνευμόνων, καρδιακές παθήσεις και διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος.