ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Με εξαγορές πρατηρίων “Total Plus” εξαπλώνεται η Coral στην Κύπρο

enrgypress.gr Πρατήρια με το εμπορικό σήμα “Total Plus” προτίθεται να εξαγοράσει η Coral Cyprus, η κυπριακή θυγατρική του Ομίλου Motor Oil Hellas.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι το τρίτο εμπορικό σήμα που θα έχει στη διάθεσή της η Coral Cyprus, καθώς ήδη διατηρεί δίκτυο πρατηρίων που λειτουργούν υπό τα εμπορικά σήματα “Lukoil” και “Shell”.

Για να το πετύχει αυτό, η Coral Cyprus προχωρά στην εξαγορά στην απόκτηση στοιχείων ενεργητικού και δικαιωμάτων των εταιρειών K&K Total Ltd, Circleoffices Ltd και Golray Enterprises Ltd.

Μάλιστα, προ ημερών, η Coral Energy Products Cyprus Limited γνωστοποίησε και επισήμως, σύμφωνα με την προβλεπόμενη στην κυπριακή νομοθεσία διαδικασία, στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου, ότι προτίθεται να προβεί στην συγκεκριμένη εξαγορά.

Η Coral Cyprus είναι θυγατρική της Medprofile Ltd, η οποία ανήκει στον Όμιλο εταιρειών Motor Oil Hellas και δραστηριοποιείται στην πώληση και διάθεση πετρελαιοειδών και συναφών προϊόντων. Από τον Απρίλιο 2019, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων, πετρελαίου κίνησης LS και πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και στην προμήθεια αμόλυβδης 98 οκτανίων, κηροζίνης και αγροτικού πετρελαίου.

Οι τρεις εταιρείες

Η K&K ασχολείται με τη διάθεση / πώληση πετρελαιοειδών και συναφών προϊόντων μέσω 2 πρατηρίων υγρών καυσίμων που διατηρεί στις επαρχίες Πάφου και Παραλιμνίου.

Η Circleoffices δραστηριοποιείται στη διάθεση / πώληση πετρελαιοειδών και συναφών προϊόντων μέσω του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρεί στην επαρχία Πάφου.

Η Golray δραστηριοποιείται στη διάθεση / πώληση πετρελαιοειδών και συναφών προϊόντων μέσω του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρεί στην επαρχία Λευκωσίας.