ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ένταξη των πρατηρίων υγρών καυσίμων στα μέτρα στήριξης

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια των επαφών που είχε η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος όλο αυτό το διάστημα για την ένταξη των πρατηρίων υγρών καυσίμων στα μέτρα στήριξης , το Σάββατο μας ζητήθηκε και αποστείλαμε στον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση και στον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας  Καταναλωτή κ.Παναγιώτη Σταμπουλίδη τους ΚΑΔ που αφορούν τα πρατήρια υγρών καυσίμων για κύρια δραστηριότητα καθώς και όλες τις δευτερεύουσες δραστηριότητες .

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι τρεις νέες κατηγορίες ΚΑΔ που και εντάσσονται απο τον Απριλιο στα μέτρα στήριξης και στην τρίτη κατηγορία είναι τα πρατήρια υγρών καυσίμων

Τρίτη κατηγορία: εμπορία και διανομή ρεύματος και φυσικού αερίου, πρατήρια καυσίμων, διαχείριση απορριμμάτων κλπ. Στην περίπτωση αυτή προβλέπεται αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους. Για το κλάδο εμπορίας και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος περιλαμβάνονται και διευκολύνσεις ρευστότητας.

Αναμένουμε να δημοσιευθεί η σχετική απόφαση και θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες. Επίσης αναμένουμε και τη θέσπιση συγκεκριμένου ημερήσιου ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων.